2015-05-20 09:45:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Pénzügyi sikerekre számíthat

Napi horoszkóp május 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr a kommunikációját jelző területen áll, és javítja az ön értelmi képességét, így szellemi téren ragyogó eredményeket érhet el, sikeres vizsgákat tehet, és kitűnő üzleti lehetőségeket ismerhet fel. A családjában kisgyermek születéséről kaphat hírt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha utazni készül, akkor jól szervezze meg ezt az utazást, ellenőrizze, hogy érvényes-e minden szükséges okmánya. Kedvez az időszak a munkaügyeknek, és az egészségére is jól hat. Ha levelezéssel vagy irodalommal foglalkozik, akkor nagy népszerűségre számíthat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Uralkodó bolygója, a Merkúr, kedvezőtlen fényszögben kapcsolódik a Neptunuszhoz, így felerősödhet a bolygó sötét oldala: elhamarkodott döntéseket hozhat, meggondolatlan lehet, és többet veszekszik a kelleténél. Közlekedési balesetet is előidézhet ez a bolygóállás, különösen akkor, ha rosszak a látási viszonyok, vagy csúszós az út.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Uralkodó bolygója, a Hold, az Oroszlán jegyében áll, két gazdagságot jelző planéta közelében. Nagyon kellemes napoknak és komoly anyagi sikereknek néz elébe. Mégse váljon könnyelművé, és ne költsön többet a szokásosnál!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll, és kellemes időszakot hoz önnek. Pénzügyekben sikerek, anyagi fellendülés várható, támogatást kaphat a munkahelyén és hölgy rokonaitól.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kellemetlenségek várhatók a családi életében, és problémák látszanak az otthonában. A család idősebb hölgytagjai közül valaki megbetegedhet, és ápolásra szorulhat. Előfordulhatnak anyagi veszteségek is, főleg ha meggondolatlanul költekezik.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Már korán reggel érezheti, hogy valami lóg a levegőben, napközben mégis végezze nyugodtan a munkáját. A Nagy Találkozást úgysem kerülheti el. Jól teszi, ha már úgy indul el otthonról, hogy erre az eseményre készül.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön hivatásának területén a Jupiter együtt áll a Vénusszal. Joggal örülhet, hiszen pontosan azt a munkát kapta meg, amit igazán szeretett volna. Nem is könnyű napirendre térni az ilyen szerencse felett...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Megfontoltságával és magabiztos fellépésével ma ügyesen kikerülheti a kisebb kellemetlenségeket. Egy régóta esedékes levél megírásával, vagy egy telefon elintézésével jó pontokat szerezhet. Semmi sem ronthatja el a kedvét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A horoszkópjában a Plútó szemben áll a Vénusszal. Ez egy érzelmileg felkavaró bolygóállás, ami nyugtalanná, ingerlékennyé teheti önt. Ha a születési horoszkópjában bármely bolygó rossz helyzetben áll, akkor most könnyen balesetet szenvedhet, vagy megsérülhet. Legyen óvatos!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter szemben áll a Vízöntő jegyével, és szerelmi, sőt házassági esélyeket jelez. Ez a bolygóállás tevékennyé teszi, növeli a vállalkozó kedvét, néha otthonváltoztatásra utal. Az ilyenkor adódó utazási lehetőségeket érdemes kihasználni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvezőtlen fényszögben áll a Marssal, és érzelmi viharokat jelez. A Mars ráadásul az ön otthonát jelző területen látható: legyen óvatos a konyhában, mert most az éles szerszámok baleseteket okozhatnak, sőt, egyik-másik edénye a lángok martalékává is válhat, ha ottfelejti az ételt a tűzhelyen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: